Døre & Vinduer

​Råd, svamp og utætheder er blandt de hyppigste årsager til, at man vælger at renovere eller udskifte døre og vinduer.

Står du overfor en renovering eller udskiftning, kan du lade os stå for arbejdet.

På ingen tid kan vi tage os af både levering, isætning og oprydning, så du hurtigt kan få glæde af husets flotte nye døre og vinduer.​

Den gode løsning – lige om hjørnet

Med base i Silkeborg kører vi ud til kunderne og besigtiger opgaven og dens omfang. Vi rådgiver i denne forbindelse om den optimale løsning, som er individuelt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Vi sætter os således ind i dit sted og finder frem til både den mest rentable og holdbare løsning for dig.

Med nye vinduer og døre kan du opnå både miljømæssige, økonomiske og æstetiske fordele. Det kan for eksempel være med til at fremhæve bygningens udtryk samt energioptimere, hvilket vil kunne mærkes på både pengepung og indeklima.

Professionel og indsigtsfuld rådgivning

Få personlig og kreativ rådgivning, hvor dine ønsker er i højsædet. Vi har blik for detaljerne og sidder inde med et utal af forslag til unikke og lækre løsninger, som kan give bygningen det tiltrængte løft. I samråd med dig finder vi frem til din optimale løsning, som naturligvis overholder de gældende standardkrav på området.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en opgave. Ring 40 42 40 91 eller send en mail til mb@bjorno.dk.

Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Tømrermester Michael Bjørnø ApS

CVR: 34462976​

​Telefon: 40 42 40 91

E-mail: mb@mbjorno.dk

​Bordinglundvej 4, Funderholme

8600 Silkeborg