​Nybygninger

​Nyt er skønt! Med en nybygning er der uanede muligheder for indretning, og kun fantasien sætter grænser. Men det kan også være svært at overskue de mange muligheder, og derfor er det ofte en god idé at rådføre sig med fagligt professionelle.

Moderne tømrerfirma med sans for detaljen​​

​​Hos os får du netop kvalificeret rådgivning baseret på flere års erfaring samt den nyeste viden inden for tømrerfaget. Vi holder os således opdateret på de nyeste trends og teknologiens udvikling, hvilket er din garanti for nybyggeri at høj kvalitet.

Lad os stå for tømrerarbejdet i forbindelse med nybygningen, og se dine drømme blive vakt til live. Vi ønsker at levere velovervejede og solide løsninger, som lever op til vores kundes forventninger.

Som kunde hos os kan du altså trygt stole på godt og holdbart håndværk, som er i overensstemmelse med dine ønsker og behov.

Bred vifte af opgaver

Som tømrerfirma har vi i forbindelse med nybyggeri blandt andet taget os af:

Gulv

Loft

Terrasser

Døre & Vinduer

Samt meget andet

Ønsker du at høre mere om de opgaver, vi løser i forbindelse med nybyggeri, eller søger du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 40 42 40 91, sende en mail til mb@bjorno.dk eller via vores kontaktformular.​​

Tømrermester Michael Bjørnø ApS

CVR: 34462976​

​Telefon: 40 42 40 91

E-mail: mb@mbjorno.dk

​Bordinglundvej 4, Funderholme

8600 Silkeborg