Tagrenovering & Tagarbejde


​Et af de mest udsatte flader på en bygning er taget. Det er genstand for voldsom slidtage, hvor vind og vejr gør sit for at tære på tagets modstandsdygtighed og holdbarhed.

Det er derfor vigtigt at sørge for regelmæssig vedligeholdelse. 

Klarer tagarbejde af enhver art

Som professionelt og erfarent tømrerfirma har vi stået for tagarbejdet for både private, erhverv og offentlige instanser


​Vi stiller vores ekspertise inden for tagarbejde til rådighed i forbindelse med mange forskellige opgaver. Vi kan for eksempel sikre dit tag ved:
  • ​Renovering
  • Nybyggeri
  • Udskiftning
  • Almindeligt tagtjek
  • Samt meget mere.

Vi varetager således mange forskellige opgaver inden for tagarbejde og kan med garanti også hjælpe dig.

Tagarbejdets mange muligheder

​Vi har kompetencerne, værktøjerne og den fornødne viden til at udføre al slags tagarbejde, og foruden de allerede nævnte arbejdsområder, kan vi også hjælpe dig i forbindelse med tagterrasser, kviste og ovenlysvinduer.

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, og vi stiller gerne vores viden og erfaring til rådighed, så du bedst muligt får udnyttet boligens m2.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores arbejdsområder, eller ønsker du mere information om en specifik løsning, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 42 40 91, mail mb@bjorno.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Tømrermester Michael Bjørnø ApS

CVR: 34462976​

​Telefon: 40 42 40 91

E-mail: mb@mbjorno.dk

​Bordinglundvej 4, Funderholme

8600 Silkeborg